Wednesday 30 September 2015

Waarom uw Responsive website krachtige prestaties nodig heeft

Het belang van responsive web design is bekend voor elke web designer en web ontwikkelaar. Afgezien van dit, zijn er meer dingen die een blik in de toekomst nodig hebben. 



Pattern Library Design Systemen

De code wordt gebruikt door de ontwikkelaars moet 'zuiver' en hetbenoemen van de bestanden moet systematisch worden georganiseerd voor goede  prestaties van de ontwikkelaars. Dit komt de consistentie ten goede.

Multiple Device Prestaties

Responsive design web design kan ook worden beschouwd als een goede geleverde ervaring die op elk apparaat werkt, of het nu mobiel, tablet of desktop. Er is een toenemende trend dat de website door middel van game console browsers wordt bezocht. Het probleem hiervan is dat er geen compatibiliteit is met deze websites. Deze problemen moeten worden gericht op het verbeteren van de prestaties. Over het algemeen moet bekend zijn welke apparaten gebruikt worden om de prestaties te optimaliseren.

Website snelheid

Een site heeft een goede snelheid nodig om betere prestaties te leveren. Er moet rekeningen worden gehouden met het ontwerp van de pagina. Je moet dingen verwijderen die de pagina vertragen. U kunt bijvoorbeeld JavaScript en afbeeldingen gebruikt om de pagina snelheid te verhogen.

Waargenomen prestaties

Snelheid van de website is net zo belangrijk als de werkelijke laadtijd. Het gebruik van op maat gemaakt web fonts kunnen zorgen voor vertraging in de weergave van de pagina. Het gebruik van web-veilige fonts kan de laadtijd voor de pagina verbeteren. Om projecten te verbeteren wordt het acroniem RAIL gegeven door Dean Hulme:
1.   Response
2.   Animation
3.   Idle
4.   Load

Budgettering van destart    

Er moet meer nadruk worden gelegd op prestatie budgetten met prioriteit op het beheren van functies en elementen, echter is dit een lastige taak. Prestatiedoelstellingen voor laadtijd, pagina grootte of een combinatie van beiden kan worden ingesteld bij de initiatie van het project, hierdoor wordt de focus voor ontwikkelaars en web designers gelegd op het optimaliseren van de pagina snelheid.

Prestatie Ontwikkeling

Prestaties worden niet alleen beschouwd in alleen technische middelen, maar ook als een essentiele ontwerp funtie. De sleutel tot het bouwen van een succesvolle website is door nadruk te leggen op het prestatie budgetr en het bestuderen van snelheid op diverse platformen, inclusief game consoles. Het optimaliseren van processen and tijd (waargenomen en werkelijke) door het gebruik van geautomatiseerde workflow tools.

Bekijk meer informatie over de Responsive Design Specialist, Outsource Responsive Webdesign Ontwikkeling en Freelance Wordpress Ontwikkeling. De expertise van de auteur wordt echt gewaardeerd door kijkers.

No comments:

Post a Comment